Τοποθεσία


Στην παραλία το πράσινο των πεύκων σμίγει με το βαθύ γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού, δημιουργώντας μια εικόνα απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς.

Η παρουσία του πευκοδάσους δεσπόζει σε όλο το μήκος της παραλίας. Διαθέτει εστιατόρια, μπαρ και δυνατότητα για κάθε είδους θαλάσσια σπορ.

Τα Ψακούδια, εκτός από την γαλαζοπράσινη θάλασσα που εκτείνεται για τέσσερα χιλιόμετρα έχουν πολλές τοπικές ψαροταβέρνες με ευχάριστο περιβάλλον και φυσικά, φρέσκο ψάρι. Επίσης,μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σε ένα από τα μπαράκια δίπλα στη θάλασσα.

Πρόσθετες Πληροφορίες

» Πρόσβαση με αυτοκίνητο
» Ναυαγοσώστης
» Beach Bar
» Δωρεάν Ξαπλώστρες & Ομπρέλες για τους πελάτες του beach bar
» Εστιατόριο
» Απόσταση από Κέντρο Υγείας:21.0 km – περίπου 24 km . Noσοκομειο Πολυγύρου, Tηλ. 23710 20200)
»Super market
» Αμμώδης παραλία για παιδιά
» Θαλάσσια σπορ
» Εύκολη Πρόσβαση για άτομα με κινητικές δυσκολίες
» Απόσταση από Καλλιθέα:44.1 km – περίπου 54 λεπτά
» Απόσταση από Πολύγυρο (Νοσοκομείο):21.0 km – περίπου 24 λεπτά
» Απόσταση από Νέο Μαρμαρά:37.9 km – περίπου 47 λεπτά
» Απόσταση από Σάρτη:60.1 km – περίπου 1 ώρα 6 λεπτά

ΣΙΘΩΝΙΑ

Η Σιθωνία βρίσκεται στη μεσαία χερσόνησο της Χαλκιδικής.

Κατά την περιήγησή σας στην περιοχή της Σιθωνίας θα έχετε τη δυνατότητα να θαυμάσετε ατέλειωτα μαγευτικά τοπία, θαυμάσιες χρυσαφένιες παραλίες, μοναχικούς ορμίσκους πλάι σε ελαιώνες, καταπράσινα λιβάδια και δάση, αλλά και εκπληκτική αρχιτεκτονική σε σπίτια και εκκλησίες.

Μόνο στη Χαλκιδική μπορείτε να απολαύσετε θαυμάσιες αμμουδιές με τον τέλειο συνδυασμό πράσινου και γαλάζιου καθώς με ένα απλό φύσημα του αέρα, τα πεύκα συναντούν τα κύματα.

Ο ήλιος, η θάλασσα και οι φυσικές ομορφιές συνδυάζονται αρμονικά στη χερσόνησο της Σιθωνίας. Σίγουρα όταν θα βρίσκεστε στη Σιθωνία θα διαπιστώσετε ότι κάθε μέρος που συναντάτε είναι τόσο διαφορετικό, τόσο μοναδικό και θελκτικό.

Όλες οι περιοχές όπως το Βατοπέδι, Μεταμόρφωση, Νικήτη, Άγιος Νικόλαος, Πυργαδίκια, Σάρτη, Νέος Μαρμαράς, Βουρβουρού, Όρμος Παναγιάς και Συκιά θα μείνουν χαραγμένες βαθιά στη μνήμη σας χαρίζοντάς σας υπέροχες αναμνήσεις.

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Ο νομός της Χαλκιδικής απαρτίζεται από τρεις χερσονήσους: την Κασσάνδρα, την Σιθωνία και το Άγιο ορος.

Το οδικό δίκτυο του νομού, που συνεχώς βελτιώνεται, είναι ικανό να σας οδηγήσει σε όλη τη Χαλκιδική, τόσο στα παράλια όσο και στα μεσόγεια. Στις θαυμάσιες ακρογιαλιές, όπου τα θαυμάσια σπορ γίνονται απόλαυση, και στην αναπτυγμένη γενικά οργάνωση, προσθέστε τους αρχαιολογικούς θησαυρούς και τα ιστορικά μνημεία.

new-image (2)
kaloeros (1)
new-image (20)
new-image (23)
top3
Μετάβαση στο περιεχόμενο